Open House Helsinki tuo rakennetun ympäristön suunnittelijat ja käyttäjät lähemmäksi toisiaan.

Ilmoittautuminen

Kierrokset ja tapahtumat ovat osallistujalle ilmaisia. Kierrosten osallistujamääriä on turvallisuussyistä rajoitettu, ja osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Kierrokset kestävät pääsääntöisesti 1–2 tuntia. Ellei toisin mainita, kierrokset ovat suomenkielisiä.

Ohjeet ja linkki ilmoittautumiseen Tiketin sivuille löytyvät kunkin tapahtuman kohdalta. Tiketti ei vaadi kirjautumista eikä palvelumaksua. Osallistumista on rajoitettu kolmeen kierrokseen per kävijä. Huomioithan, että mikäli ilmoittaudut useammalle kierrokselle, viimeisin ilmoittautumisesi poistetaan.

Tapahtumakokonaisuuden järjestää Openhouse ry, ja kierroksista sekä niiden sisällöistä ovat vastuussa kierroskohteen avaava taho itse. Open House Helsinki ei vastaa yhteistyökumppaneiden tapahtumajärjestelyistä ja pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Saapuminen ja turvallisuus

Kehotamme osallistujia saapumaan tapahtumiin julkisilla kulkuvälineillä, paikan päällä ei välttämättä ole paikoitusmahdollisuutta. Perillä sinut vastaanottaa henkilökunta, jonka tunnistat oranssista Open House Helsinki -kaulapassista. Tapahtumakohtaiset saapumisohjeet sekä mahdolliset esteettömyystiedot löytyvät kohteen esittelytiedoista. 

Kierroksilla liikkuminen on kävijän omalla vastuulla. Kierrosten yhteydessä annettuja mahdollisia turvallisuusohjeita tulee ehdottomasti noudattaa.

Vapaaehtoisuus

Ohjelmiston kohteissa on aina Openhousen kierrosavustajat paikalla. 

Vapaaehtoiset avustavat järjestelyissä sekä varmistavat sujuvan ja turvallisen kierroskokemuksen osallistujille. Samalla avustajat pääsevät tutustumaan kohteeseen. 

Jos haluat kokea kierrokset tapahtumajärjestäjän näkökulmasta, ota yhteyttä tuottajaamme. Yhteystiedot

Liity jäseneksi

Yhdistyksellä on avoin haku niin henkilöjäsenille, yhdistys- tai yritysjäsennille kuin sidosryhmätoimintaan. Jäsenenä pääset kehittämään toimintaa ja edistämään avointa kaupunkia. Kerro liittymistoiveestasi meille lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä!

Minua kiinnostaa(Pakollinen)

Ehdota kohdetta

Haluatko ehdottaa jotain kiinnostavaa kohdetta tai hallinnoimasi kiinteistön tai kohteen seuraavaan festivaaliohjelmistoon? Open House Helsinki pidättää oikeuden kuratoida kunkin vuoden ohjelmistokokonaisuuden.